Skip to main content
Noutăți

Schimbare de conducere la Forumul Local Brașov

By 18 aprilie 2021noiembrie 18th, 2022No Comments

Brașov – Olivia Grigoriu a fost aleasă pe 28 martie în funcția de președinte al Forumului Local Brașov. În calitate de candidat unic pentru această funcție, a primit 50 din cele 53 de voturi exprimate.

Olivia Grigoriu, în vârstă de 40 de ani, este noua președintă a Forumului Local Brașov. Olivia Grigoriu are mulți ani de experiență în domeniul administrativ și organizatoric, a contribuit la înființarea sediului din Sibiu al companiei arvato-Bertelsmann, a gestionat proiecte internaționale pentru IBM și a înființat sediul pentru peste 200 de angajați din Brașov în calitate de director general al Competence Call Center, informează Karpatenrundschau. Urmând exemplul bunicii sale, Ada Teutsch, a fost voluntar pentru comunitatea săsească timp de ani de zile.

Predecesorul ei în funcție, Thomas Șindilariu, este subsecretar de stat în cadrul Departamentului pentru Relații Interetnice din cadrul Secretariatului General al Guvernului României din luna februarie a acestui an și nu mai era candidat (informează acest ziar). De asemenea, au mai fost aleși în Comitetul Executiv format din opt membri: Elise Wilk (43 de voturi), Paul Binder și Uwe Simon (39 fiecare), Edmond Hermel (35), Michael Sift (34), Raul Vintila (30), Andrei Ispas și Uwe Leonhardt (27 fiecare).

Poză: Pagina de Facebook a Forumului Local Brașov

Sursă: Siebenbürgische Zeitung

Articol: https://www.siebenbuerger.de/zeitung/artikel/rumaenien/21758-fuehrungswechsel-beim-kronstaedter.html